T +32 (0)11 26 03 60 |
E info / aew, be
FR EN

Over ons

AEW oftewel Algemene Elektriciteitswerken is een dynamische elektrotechnische onderneming met ca. 60 medewerkers en een omzet van 14 miljoen EUR.

Sinds de start in 1985 installeert en onderhoudt AEW elektrotechnische installaties. Het werkterrein is breed: van winkelcentrum tot kantoor, van ziekenhuis tot fabriek, van elementaire stroomvoorziening tot verlichtingsstudies, van databekabeling tot sturingsprocessen.

Kenmerkend voor de werkwijze is dat de installaties met het oog op de toekomst ontworpen worden. Daar waar mogelijk worden nu al de voorzieningen getroffen waarvan de opdrachtgever in de toekomst gebruik kan maken.

AEW is 24 uur op 24 beschikbaar zodat ook bij problemen de continuïteit gewaarborgd blijft. De eigen service- en onderhoudsdienst bestaat uit allround specialisten die continu paraat staan om storingen te verhelpen en onderhoudswerkzaamheden te verrichten.

Diverse vaktechnische erkenningen, zoals o.a. een erkenning in de klasse 7 P1 en het VCA**-certificaat zijn een formele bevestiging van de hoge kwaliteits- en veiligheidsnormen waarop opdrachtgevers kunnen rekenen.

AEW is VCA** gecertificeerd en heeft een erkenning in de klasse 7 P1, Klasse 5 P2 P3 S1.

Missie

AEW maakt deel uit van de Democo Group. ‘Als multidisciplinaire bouwpartner bundelt de Democo Group de expertise van zijn mensen, bedrijven en partners ter creatie van extra waarde voor de opdrachtgever en bouwproject.’ Die missie definieerden we dit najaar voor Democo Group.

Om ze invulling te geven moet ieder bedrijf binnen de groep op zichzelf sterk staan. Het moet concurrentieel en innovatief zijn om zijn positie op de markt te handhaven of te versterken.

Wanneer we vanuit die kracht samenwerken, creëren we onderscheidend vermogen. Zo zijn we ‘Allen experts, samen sterker’. Dat vertaalt zich in meerwaarde voor onze klanten. Door de kennis van de verschillende bedrijven samen te brengen en creatief te zijn kunnen we immers in heel wat projecten het verschil maken.

Visie

Vanuit deze missie wil Democo Group maximaal toegevoegde waarde creëren voor zijn klanten. We zijn met andere woorden ‘The Value Builders ’. Dat doen we door onze rol als dé bouwpartner keer op keer met trots te bevestigen door maximaal toegevoegde waarde te leveren voor mens en omgeving en ten gelde te maken voor klant en bedrijf.

Waarden verfijnd

Samenhangend met die missie en visie hebben we onze waarden verder verduidelijkt met een baseline. Zo wordt voor elke medewerker en externe relatie ondubbelzinnig duidelijk wat deze waarden voor ons betekenen.

  • De klant als partner: vanuit dialoog blijvend het vertrouwen verdienen om te bouwen
  • Meer dan kwaliteit: verwachtingen overtreffen we graag
  • Verbondenheid: als één geëngageerd team resultaten boeken
  • Integriteit: we doen wat we zeggen en handelen eerlijk en oprecht